Tel

+32 470 13 81 10

Openingsuren

op afspraak

Kwintezensia is een eigen creatie met de woorden “kwintessens” en “zen”.
Kwintessens betekent de kern van de zaak, waar het in wezen om gaat, het hart. In oudere filosofieën kom je kwintessens tegen als benaming van het vijfde element “ether”, naast de vier elementen lucht, water, aarde en vuur.
En dan natuurlijk het woord “zen”, dat moest er zeker bij. Zen vindt zijn oorsprong in het boeddhisme, waar het een vorm van concentratie-meditatie is. Zen staat voor inzicht in de eigen ware aard, evenwicht en rust.
Volgens mij dekt dit de lading van hetgeen ik wens door te geven: terug naar de essentie, balans, genieten, rust.

Bij Kwintezensia kan je terecht voor een sessie voetreflexologie, op jouw maat gemaakte lichaamsverzorgingsproducten, advies bij gebruik van etherische oliën en hydrolaten, workshops en creatief handwerk (sjaals en oorbellen).

Kortom, een “feel good” aanbod. Je goed voelen in je vel, erkenning en acceptatie van wie je echt bent (van jezelf houden), zorg dragen voor jezelf. Zelf vind ik dat de basis van persoonlijke heling en welzijn, maar tegelijkertijd is het ook belangrijk bij het omgaan met anderen: als je je niet goed in je vel voelt, kan je geen positieve en oprechte “vibes” overbrengen naar anderen toe en we hebben daar nu net zoveel nood aan!

Ik heb ook nog een Facebook-pagina (Kwintezensia), waar ik regelmatig artikels en ditjes en datjes post. Op Instagram ben ik ook actief met veel foto’s van sjaals, oorbellen, … (deze account heet ook Kwintezensia).

Ik wens je alvast een leuk ontdekkingsmoment op deze website en neem zeker ook een kijkje op de Facebookpagina en op Instagram.
Wie weet ontmoeten wij elkaar wel eens!

Carine