Tel

+32 470 13 81 10

Openingsuren

op afspraak

Fun en leerrijk

Een leuk idee om samen te doen met vriend(inn)en, collega’s of met een vereniging: organiseer een workshop!

Praktisch

De workshops kunnen overdag of ’s avonds georganiseerd worden.
De workshops kunnen gegeven worden van maandag tot en met zaterdag; niet op zon- en feestdagen.
Op verplaatsing kan voor de regio’s West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Kilometervergoeding voor workshops op verplaatsing: 0,37€/km.
Prijs workshop: 10€/persoon (minstens 5 personen)
Voor elke workshop krijgen de deelnemers nota’s en wordt er een product gemaakt.
Op de workshops is er geen aankoopverplichting.
Een workshop duurt 2 à 3 uur.

Overzicht workshops

Etherische oliën basis: hoe ga je ermee aan de slag?

Je leert wat etherische oliën zijn en hoe je er meteen veilig mee aan de slag kan.

Zelf lichaamsverzorgingsproducten maken – basis

Wie last heeft van allergieën, een gevoelige huid heeft of gewoonweg kiest voor natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten zit goed in deze workshop! Wij bespreken hoe je zelf lichaamsverzorgingsproducten kan maken en welke etherische oliën geschikt zijn voor de huidverzorging.

Winterkwaaltjes aanpakken met etherische oliën

Keelpijn, verstopte neus, hoofdpijn, … zijn typische winterse ongemakken die je goed kan verzorgen met etherische oliën. In deze workshop werken we ook preventief: hoe versterk je jouw immuniteit, hoe zuiver je ruimtes, enz.

Etherische oliën en gemoedstoestanden

Etherische oliën hebben, naast hun werking op lichamelijk vlak, ook een heilzame werking op onze gemoedstoestanden. We gaan hier gericht werken met de geur van de etherische oliën. In deze workshop bespreken wij het belang van onze reukzin, de werking van een 8-tal etherische oliën op gemoedstoestanden en hoe te werk te gaan thuis.

Voetverzorging met etherische oliën

Jouw voeten goed verzorgen is belangrijk en etherische oliën zijn daar perfect voor geschikt. In deze workshop bespreken wij veel voorkomende aandoeningen op de voeten (droge huid, jeuk, schimmelinfecties, wratten, …) en uiteraard de alledaagse verzorging van de voeten.

Etherische oliën: eerste hulp bij ongemakken

Een workshop waarin wij bespreken welke etherische oliën hun plaats hebben in de apotheekkast thuis en hoe je ze bij welke ongevalletjes veilig kan gebruiken.

Koken met etherische oliën en hydrolaten

Met etherische oliën en hydrolaten kan je lekkere drankjes, hapjes en schotels tevoorschijn toveren, mits je rekening houdt met een aantal richtlijnen. In deze workshop krijg je tips en adviezen om veilig en lekker te koken met etherische oliën en hydrolaten. Laat je verrassen!

Hydrolaten, een kennismaking

Wat zijn hydrolaten en hoe kan je ze in het alledaagse leven gebruiken? Wij bespreken een aantal hydrolaten en hun veelzijdige werking. Veel praktische tips m.b.t het gebruik ervan!

Wat hebben jouw voeten te vertellen?

Voeten zijn een open boek, die jouw verhaal weerspiegelen. Zij vertellen wie jij bent, met welke persoonlijkheidskenmerken je geboren bent, hoe je nu in het leven staat, hoe het gesteld is met je lichamelijke conditie en nog zo veel meer. Een boeiende workshop over de wondere wereld van onze voeten.

Interesse? Vragen? Reserveren? Neem vrijblijvend contact op!