Tel

+32 470 13 81 10

Openingsuren

op afspraak

Cadeautjes maken je blij!

Uit dankbaarheid, nieuwjaarscadeautjes, moedertjesdag, vadertjesdag, verjaardagen, onder de kerstboom, gewoon zomaar, voor iemand die je dierbaar is of … eens voor jezelf! Cadeautjes zijn altijd leuk om te geven en te krijgen. Vooral geurige, natuurlijke en artisanale cadeautjes; je wordt er gelukkig van.
Lees snel hieronder voor leuke tips!

Een leuk idee om iemand te laten kennismaken met de helende kracht van een sessie voetreflexologie. Ook zeer geschikt voor stresskonijnen die dringend relaxatie nodig hebben 😉

Een sessie voetreflexologie
“Happy Me” cadeautje

Een mandje met heerlijk geurende en verzorgende producten, wie wil dat niet krijgen? Jij kiest uit het aanbod van Kwintezensia (etherische oliën, verzorgingsproducten, hydrolaten, verstuivers, …) wat er in het mandje gaat.

Op zoek naar een cadeau voor een keukenprins(es)? Ga voor originaliteit en schenk melanges etherische olie en/of hydrolaten om mee te kokkerellen. Je kan ook kiezen voor gearomatiseerde suiker, olie of azijn. Bij dit cadeautje hoort ook een brochure “koken met etherische oliën en hydrolaten”. Er zijn oneindig veel variaties mogelijk! Vraag zeker advies.

Magie in de keuken!
Miss Pauline
(handmade with lots of love)

Creatief handwerk “Miss Pauline”, dat zijn gehaakte sjaals en leuke oorbellen. Het plusje dat het geheel een bijzonder detail geeft.
Geen gestandaardiseerde massaproductie, maar unieke stukken!

De wanhoop nabij: je wil een cadeau geven, maar je weet echt niet wat! Herkenbaar? Voortaan geen kopzorgen meer: schenk een cadeaubon! Iedereen heel tevreden: jij bepaalt het bedrag en hoeft verder niet te stressen en de ontvanger kiest zelf wat hij/zij wenst.

Eerste hulp bij cadeautjes zoeken

Nieuwsgierig? Vragen? Advies? Neem vrijblijvend contact op!